FIAT Scudo Luxe L1 H1 130 pk

proSecurity Sterck

 

Je specialist in beveiliging

proSecurity is in 1999 opgericht door Dirk Martens als de firma Info-Technics bvba. Info-Technics was installateur van computer & datanetwerken vooral als onderaannemer van softwarehuizen en telecom operatoren. Daar de zaakvoerder Dirk Martens een sterke passie had voor beveiliging en al in 1999 IP camerasystemen plaatste (toen echt als pionier!) groeide de onderneming door tot een erkende en gespecialiseerde beveiligingsonderneming.  Vandaag is proSecurity   gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met beveiliging: van professioneel advies rond inbraakpreventie en alarmsystemen tot slimme camera’s en toegangscontrole. Ook voor brandbeveiliging ben je bij hen aan het juiste adres. Het neusje van de zalm? De koppeling van je beveiligingssystemen met je domotica-installatie. Zo geniet je van optimale veiligheid in alle comfort.

Gecertificeerde systemen

proSecurity werkt uitsluitend met kwaliteitsvolle materialen en de nieuwste technologieën van gerenommeerde en gecertificeerde merken. Onze organisatie beschikt over het INCERT-label. Dat betekent dat je beveiligingsconcept wordt uitgevoerd volgens de regels van de kunst, én dat het wordt aanvaard door alle verzekeringsmaatschappijen.

Totale service in maatwerk

Je woning, winkel of bedrijfspand is uniek. Hun oplossingen zijn dat ook. Ze werken steeds op maat van je behoeften en middelen. En ze bieden je een optimale en totale dienstverlening: van advies en installatie tot onderhoud. Bovendien reken je de klok rond op hun service: ze zijn altijd telefonisch bereikbaar – dag en nacht – 24 op 7!

Letterlijk en figuurlijk dichtbij

Ben je in Limburg, de Kempen of Vlaams-Brabant gevestigd en wil je van veiligheid een prioriteit maken? Dan is proSecurity jouw partner voor een betrouwbare, kwalitatieve en betaalbare oplossing. Omdat ze uitsluitend maatwerk leveren, komen ze altijd ter plaatse een kijkje nemen. Zo stellen ze gegarandeerd de beste oplossing voor tegen inbraak, brand, diefstal, vandalisme, hold-ups, en andere misdrijven. 

Hun erkenningen

  • Erkend door het ministerie van binnenlandse zaken onder nr 20 1693 10
  • Erkend door INCERT onder het nr B-1698
  • Geregistreerd als aannemer onder het nr 102810
  • Geregistreerd als onderneming onder het nr B 0465.346.513
  • Lid van alia – Koepelfederatie van kwalitatieve alarminstallateurs en fabrikanten
  • Lid van ELOYA – Landelijke vereniging van de meesters elektriciens van Belgie

Beveilig nu wat je lief is!

 

http://www.prosecurity.be