IVECO Daily 50C21A8 met gesloten laadbak en laadklep voor VOLUMEX BVBA

De firma Volumex kiest hier voor een IVECO Daily met de krachtige 210 pk motor, gekoppeld aan de nieuwe Hi-MATIC 8-traps automatische versnellingsbak van ZF.

Door de lichtgewicht opbouw icm de zelfdragende aluminium laadvloer is het mogelijk geworden om een voertuig op te bouwen met een laadlengte van zes (6!) meter, dat bovendien uitgerust is met een laadklep met 750 kg hefvermogen.

Door deze specifieke opbouw is de MTM beperkt gebleven tot 3,5 ton en dient de bestuurder dus enkel te beschikken over een rijbewijs B. Ongezien in zijn klasse!

 

‘Volumex staat voor extra vermogen op het juiste moment.’

Volumex tracht een passend voorstel uit te werken naar de mogelijkheden en wensen van de klant om aan een dringende mobiliteitsbehoefte te voldoen.

Een belangrijk principe is dat er op basis van onze ervaring bekeken wordt hoe de klant zo optimaal mogelijk kan rijden op korte, middellange of lange termijn.

In onze organisatie wordt gemakkelijk contact gelegd, de transportbehoefte optimaal onderzocht en zijn klantrelaties een essentieel onderdeel van alle beslissingen.

Door onze persoonlijke gesprekken krijgen we een beeld van de mensen achter de onderneming waardoor we zeer flexibel en gericht kunnen schakelen.

Door haar vlakke organisatiestructuur kent Volumex een snelle besluitvorming.

Dit is een must in de huidige transportwereld, die onder meer te kampen heeft met de gekende tijdsdruk in een economisch klimaat dat een hoge reactiviteit vereist.

Volumex zet bestelwagens, vrachtwagens, trekkers en trailers in op maat van de behoefte, het budget en de specifieke wensen via diverse formules:

 

Operationele huur (all-in formule). Hierin zijn onder meer opgenomen: onderhoud, 24h service, wegentaks, vignet, verzekering en vervangwagen.

U betaalt enkel de huurprijs; alle kosten zijn vooraf bekend zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Financiële huur. U betaalt de huurprijs met inbegrip van wegentaks. U kan hierbij kiezen uit onze operationele vloot, maar indien gewenst worden nieuwe bedrijfsvoertuigen op maat ingezet.

Na beëindiging van het contract bestaat de mogelijkheid om het gehuurde voertuig over te nemen aan de marktwaarde.

 

Huurkoop. Bij deze financieringsvorm huurt u een bestelwagen, vrachtwagen, trekker of trailer voor een bepaalde tijd. Aan het eind van de periode wordt het voertuig automatisch overgenomen aan een vastgelegde prijs.

In overleg worden het voorschot en de maandprijs bepaald in functie van de wensen van de klant

 

undefined

http://www.volumex.be