Beste laadcapaciteit in zijn klasse, buitengewoon compact en behendig: dat allemaal en nog veel meer in de New Talento.

Fiat Talento

Een historische naam om de uitdagingen uit de toekomst aan te gaan. Vanwege zijn grote veelzijdigheid past de Talento zich aan de meest uitéénlopende noden van het cliënteel aan.

In lijn met de traditie van Fiat Professional krijgt het model een naam die verwijst naar een oude munteenheid.

Deze heeft een dubbele betekenis en is een symbolische knipoog naar zijn werkelijke troeven, een referentie naar het laadvermogen van het voertuig, zijn mogelijkheden, en in één woord, zijn talent.

Al deze functionaliteiten zijn essentieel om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.

Het resultaat is een functioneel voertuig dat het werk aangenaam maakt, de tijd en de opbrengst optimaliseert en zich concentreert op de noden van het cliënteel met een compleet gamma van versies en uitrustingsniveaus.

De Talento neemt de plek in tussen de Doblò Cargo en Ducato.

 

De Talento-modellen nemen de plek in tussen de Doblò Cargo en de Ducato en stellen Fiat Professional in staat om nieuwe volumes en laadvermogen-segmenten aan te bieden en op deze manier te beantwoorden aan de meest uitéénlopende wensen van de klanten op het vlak van professioneel transport.

Dit nieuw model werd specifiek ontworpen om een zo eenvoudig mogelijke bereikbaarheid van de laadzone te waarborgen.

De opening van de scheiding "CargoPlus" die zich onder de passagiersstoel bevindt laat de professionele klant toe objecten te transporteren tot 3,75 meter lang (4,15 m voor het model met lange wielbasis).

De toegang tot het laadcompartiment is eenvoudig, dankzij zijn reguliere vormen, in combinatie met de mogelijkheid om de deuren te openen tot 255°.

Zijn bijzondere toegankelijkheid wordt evenwel mogelijk gemaakt door zijn lage laaddrempel van amper 552 mm en door de lengte van een schuifdeur (amper 100 mm boven de grond).

Het laadvolume is 5,2 m3 voor het model met korte wielbasis, 6 m3 voor het model met lange wielbasis en 8.6 m3 voor het model met lange wielbasis en verhoogd dak; dit laat de Talento toe om, zelfs voor een versie met korte wielbasis, 3 euro transpaletten te transporteren.

Tenslotte beschikt het nieuw voertuig van Fiat Professional over een nuttig laadvermogen tot 1.249 kg!

  • Gallery_01_b.jpg
  • 160615_fiat-professional_talento_10.jpg

Vraag uw offerte aan